7.7.10

ο καιρός εχτές (ο καιρός -1)

http://www.ant1fm.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=weather_6808&tt=radio&lang=l1





Λευκωσία
21...37 °C
Λεμεσός
23...31 °C
Λάρνακα
21...30 °C
Πάφος
20...29 °C
Πρόδρομος
19...27 °C

Ο Καιρός σήμερα

...Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Ο Καιρός απόψε

...Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως αργά το βράδυ κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.

Ο Καιρός αύριο

...Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα τοπικά ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη γενικά και στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.
---------------------------------------------------------
έτσι για να είμαι σωστή, σημείωσα δύο φορές την σελίδα απ' όπου βρήκα τον καιρό σήμερα.


και πιο μετά θα σας δώσω και εξηγήσεις....

search...